Kunstaas.tv John Smit: Alles wat je wilde weten over Extreme visreizen.

Zijn moeder beweert dat hij al naar de sloot kroop voordat hij kon lopen. Om naar de vissen te kijken. En die passie is altijd gebleven. Of het nu in Nederland is of in het buitenland, John weet uit te zoeken wat er te vangen valt en dat lukt meestal aardig.

En het liefst de grootsten van een soort! Snoek, snoekbaars, baars, meerval etc. in Nederland. En in het buitenland een lange reeks van vissen waaronder arapaima, alligator gar, rooster fish, diverse haaiensoorten, tonijnen, cubera snappers, etc. etc. Zijn lijst van geviste landen staat momenteel al op 47 en is groeiende.

John vindt het leuk om kennis te delen en dat is ook de feedback van degenen die met hem gereisd hebben. Al jaren schrijft hij artikelen voor het Nederlandse hengelsportmagazine BEET, was een van de oprichters van het Dutchanglers online platform, was een van de organisatoren van een van de grootste hengelsportwedstrijden in Europa (Luremasters) en heeft al diverse groepsreizen en festivals van Visreis.nl begeleid.

John is nu als Operations Manager van Worldsbestfishingtrips verbonden aan Visreis.nl en in die rol coördinator van de internationale groepsreizen.

Volg ons ook op:

Spotify: https://open.spotify.com/episode/6qL07rBgh3FF2yJervgFKn

Instagram / https://www.instagram.com/kunstaastv/

Facebook / https://www.facebook.com/kunstaastv